diplomeringslogo_webb

Diplomerad uppfödare i SVERAK sedan 2009.

Har du frågor eller bara vill komma i kontakt med mig kan du skicka ett mail från formuläret nedan.

If you want to get in contact with us, feel free to use the form below.
   

Våra kattungar säljs först och främst som sällskapskatter till livslånga hem där man inte lämnas ensam alltför länge och där det gärna finns kompisar att leka med; barn, katt eller hund.  Vi lägger ner mycket tid på att socialisera och gosa med alla bebbar som växer upp hos oss så vi hoppas att det gosiga livet får fortsätta även i det nya hemmet.
 
Kattungar som flyttar härifrån är
 
Minst 12 veckor gamla
Stambokförda i SVERAK
Grundvaccinerade mot kattpest, kattsnuva
Doldafelförsäkrade i 3 år
Avmaskade
Microchipmärkta
Veterinärbesiktigade max en vecka innan flytt
Tränad på att klippa klorna och att bada
 

Amanda 5 veckor Aurora 11 veckor

Hur tingar du en katt? Mail är ett jättebra sätt att kontakta oss på, där kan vi komma överens om när, var och hur ni kan komma och titta på kattungen/-arna. Efter besöket får ni lite betänketid och så fort ni har bestämt er för att ni vill ha en av bebisarna betalas en tingningsavgift, en del av köpesumman. Tingningsavgiften betalas inte tillbaka om man ångrar sig, därför vill vi gärna att ni noga har funderat igenom detta grundligt och bestämt er innan det blir tal om att tinga en av kattungarna. Ni är självklart varmt välkomna att komma och titta på kattungen så ofta ni vill!! Vi förbehåller oss rätten att välja det allra bästa hemmet åt våra kattungar så om intresse för samma katt finns ifrån fler håll så är det vi som avgör vad som blir bäst för lillmissarna. Vi tillämpar inget kösystem utan väljer noggrant ut det hem vi anser blir det bästa.

Eventuella avelskatter väljs noga ut och säljes endast till personer som är insatta i vad det krävs för att arbeta med avel.

 7 veckor

To adopt a Mariamores-kitten...

Kittens from us are mostly sold to foreverhomes as pets. We put a lot of time into socializing our little ones and we wish that our darlings aren't left alone for too long and we would love for them to have a friend; kids, cats, dogs etc...
 
Kittens are ready for adoption when: 
  • they are least 12 weeks old
  • Pedigreed in SVERAK, FIFe
  • they've got their two vaccinations
  • they are microchipped
  • they've been to the vet for a healthcertificate that guarantees their healthstatus
  • they are dewormed

1

We only sell breedingcats to registered breeders with a serious breedingprogram where we feel there is a serious comittment for the cat and for the breed. 

 

Kontakt: Maria Brandin, Tel: 0704-82 25 06, Mail: mariamoresragdoll@gmail.com