diplomeringslogo_webb

Diplomerad uppfödare i SVERAK sedan 2009.

Kontakta mig

Har du frågor eller bara vill komma i kontakt med mig kan du skicka ett mail från formuläret nedan.

If you want to get in contact with us, feel free to use the form below.
   

 

Kontakt: Maria Brandin, Tel: 0704-82 25 06, Mail: mariamoresragdoll@gmail.com

 

S*Mariamores Vidar Gullefluff

BLH ny 21 33, brungoldenagoutimaskad

Född: 2020-05-27

Mamma: Greta von den kleinen Hexen

Pappa: Narcisio Diamond Dust*PL

Uppfödare: Maria Brandin, Jag själv 

Stamtavla

Vidar, Vidar, älskade hjärtekatten. Denna killen såldes till sällskap men visade sig hamnat helt fel så han köptes tillbaka när han var ca 10 månader gammal. Tanken var att låta honom landa innan jakten efter ett nytt hem startade. Men... Efter att han varit hemma i en vecka kändes det som ett oerhört tungt beslut att ta, en sådan här vacker och oerhört gosig katt får man bara en gång i livet. Om jag hade sparat någon hane i kullen så hade det varit han och det måste vara ödet som sa att nu ska han stanna här och så kommer det bli. Han kommer få framhärda alla sina dagar hemma hos oss i Mariamores. Han är en oerhört tillgiven och trevlig katt och framför allt, hans stamtavla är ganska unik och han är dessutom oerhört snygg också. Bra storlek, och ett fantastiskt temperament. Han är verkligen berättelsen om den fula ankungen som blev en vacker svan.

10 månader

Galleri

 

Nittsjöns Viserion, "Dennis"

BSH ny 11, svartgoldenagouti tippad

Född: 2020-11-14

Mamma: PurrfectSilverpoint Alice

Pappa: Shakir of Miou d'Or

Stamtavla

Uppfödare: Anna Sartor, Nittsjöns

Dennis är vårt senaste tillskott i kattfarmen. Inte ett långhår men ett korthår. Tror inte ens att han bär långhår men det gör ingenting, han har perfekt tippning och kommer vara ett jättefint tillskott inför framtiden, förutsatt att allt går bra med alla kontroller och tester som ska göras innan.

Han bär både på colourpoint och på dilution så det kommer bli lika spännande som det brukar att se vad han kommer ge tillsammans med mina flickor.

Han spinner högt och ljudligt och är en väldigt underhållande katt, han har får igång alla här hemma. En katt som är oerhört trygg i sig själv  !

Tack Anna Sartor för ännu en magisk katt 

 

7 månader

Galleri

 

S*Mementos Bernard

BLH ny 11, svartgoldenagouti tippad

Född: 2021-06-01

Mamma: S*Mariamores GullBritt

Pappa: Nittsjöns Corleone

Stamtavla

Uppfödare: Liz och Jussi Verkenius, S*Mementos

Vi hälsar gosigaste sötfluffen Bernhard välkommen till vårt katteri. Född hemma hos Liz och Jussi, bara en mil hemifrån, så var jag och tittade på honom tidigt och hans typ med bredd, ögon, profil samt temperament var bedårande. Trots att han är halvbror med flickorna här hemma så kunde jag bara inte motstå, där finns ju så mycket av det som jag själv fött upp bakom honom i hans mamma Gull-Britts stamtavla så jag är själaglad över att han flyttat hem till oss.

Bernard är en kärleksfull och spinnig gospropp som konstant snirklar runt benen i kärleksåttor, han vill vara med överallt och är otroligt charmig. Han spinner högt och ljudligt bara man tittar på honom.

Vi hoppas att han utvecklas fint och att han är redo för tjejerna när det är dags. Bernhard bär både på colourpoint och dilution.

Tack Liz och Jussi för en helt fantastisk katt 

5 månader
Bernards egna galleri

2 x Ex 1 i klass 12

NOM, klass 12 Vårgårda 2021-11-14