diplomeringslogo_webb

Diplomerad uppfödare i SVERAK sedan 2009.

Kontakta mig

Har du frågor eller bara vill komma i kontakt med mig kan du skicka ett mail från formuläret nedan.

If you want to get in contact with us, feel free to use the form below.
   

 

Kontakt: Maria Brandin, Tel: 0704-82 25 06, Mail: mariamoresragdoll@gmail.com

 

Zingoalla

RAG n 04, brun mitted

Född: 2007-02-21

Mor:  S*Dan Daras Cessna Skyhawk  Far: S*Drillos Timotej

Stamtavla

HCM DNA: n/n

Zingoalla var den första ragdollkatten som flyttade in hos oss. Hon var tänkt enbart som sällskapskatt eftersom hon är en låggradig mitted som ser ut som en colourpoint. Hon har vitt under alla sina tassar och man ser att hennes haka inte har den djupa färgen som hos en colourpoint. Hon har även vitt under hela magen. I sin första kull med en true bicolour gav hon dessutom en mittedavkomma, vilket bekräftar hennes genetiska kod. Hon köptes av Annika i Askim och det var helt klart att hon var till oss kände vi när vi väl hade varit och tittat på henne. Hon var så söt när hon sprang rätt fram till oss när vi hela familjen, två vuxna och två barn, kom för att titta på henne. Annika, hon är en juvel och vi är enormt tacksamma för att ni valde oss!

Zingoalla är en supermysig tjej som mest är mattes katt. Hon följer mig vart jag än är och hon sover likt en vakthund vid mina fötter varje natt. Inga inkräktare får komma för nära hennes mattes fötter, möjligtvis dottern Aurora då . När man tar ett bad är hon en trogen badvakt på badkarskanten och hon är en enormt lekfull och pratig liten tjej. Säg bokstaven "S" till henne och hon ger dig en femminuters-monolog som svar .

Zingoalla är mamma till vår A- och C-kull. Hon är en supermamma som har haft två snabba förlossningar där hon navlat av i rask takt och tagit jättegod hand om sina små!

Fotoalbum

 

 

 

Zingo, 3 år

 

Zingoalla bor hemma hos familjen Fastén i Rävlanda. Efter att hon kastrerades så sjönk hon så i rang att hon trivdes bättre med att få vara ensam drottning. Jag saknar min drottning något fruktansvärt men jag vet att du blir sååå gott omhändertagen och det känns skönt att veta att du fått ett så fint hem. Tusen miljoners tack Hanna för att du tar så bra hand om lilla bubblemaskinen Zingo.

 

Kingfisher

 Kingfisher

Kingfishers fotoalbum

Showresultat

PR Sarais Kingfisher

Mor: Sarais Wilda,

Mormor: S*Nobilitys Interlace Morfar: S*Nobilitys Red Baron

Far:  Quentin à Chardani

Farmor: IS*Knowhow Abril Farfar: Lonerock Issey Miyaki

Stamtavla 
HCM DNA: n/n

Kingfisher, eller Fisen som han kallas här hemma, kom till oss som foderkatt. Han är en helt ljuvlig katt med magiskt vackra blå ögon. De ögonen är i sanning blåa nog att drukna i. Katarina och Lillemor på Sarais såg när vi var och tittade och valde ut Kingston att egentligen var det Kingfisher vi skulle valt. Kingfisher valde helt enkelt oss, eller skall jag säga att det var Evelyn han valde för det var så det var.  Om Kingston blev kungen av snygghet och stolthet här hemma så är Fisen kungen av GOS!! Gosigare katt måste man leta efter!!

Han fungerar nattetid som en extrakudde åt sin matte eller åt gammelmatten.  Och som han spinner denna herrn, som ett helt tröskverk!! Han talar nogrannt om när det varit för lite kärlek här hemma och detta genom att buffa på oss med pannan. Han är en riktig drömkatt denna herren. Han var tänkt att vara fertil lite längre men nu blev det inte så, en skvättande hankatt bland barnas alla leksaker och skohögar gick bara inte så han fick bli kastrat även han.

Till vår stora sorg var vi tvungna att omplacera Kingfisher eftersom han VAR kungen här hemma. I ett katteri vill man ha lugn och ro och Fisen fann aldrig den hos oss, han hade ett fertilt, stressat beteende och hade stenkoll på alla tjejerna. Tusen tack Jimjim för att du tagit dig an vår kung !

 

PR Sarais Kingston

Mor: Sarais Wilda,

Mormor: S*Nobilitys Interlace Morfar: S*Nobilitys Red Baron

Far:  Quentin à Chardani

Farmor: IS*Knowhow Abril Farfar: Lonerock Issey Miyaki

Stamtavla 

Kingston har verkligen fått en namn som stämmer på pricken när det gäller hans personlighet. Kingston är kung! Ståtlig och snygg med en överlägsen attityd. Han är den som kastrerades först av husets alla herrar men det stoppar honom inte från att tala om för de övriga katterna att "här är det jag som bestämmer". Med en man som ett lejon är han i sanning kung!

Han är en gosig herre, som helst av allt vill ha allt gos för sig själv. Han är den som står först i dörren för att hälsa våra gäster välkomna. Han är en underbar katt som har en underbar pälskvalité och en underbar personlighet.

Han har gjort bra ifrån sig på de utställlningar han varit med på. På sin första utställning (där matte var med!!) så blev han till och med nominerad som junior. Han har varit uppe för nominering flera gånger efter det men har inte lyckats komma längre. Han är en superrepresentant för sin ras när det gäller temperament och "coolhet". Han är en typisk ragdoll som slappnar av fullständigt när man hanterar honom. Hans ögonfärg är helt OK, kanske skulle de varit en aning intensivare men det är inget stort problem, alla domare har berömt den så jag antar att jag jämför honom för mycket med hans bror, Kingfisher, som har en helt magisk, underbar, blå färg. 

1 år och 8 månader
Kingstons fotoalbum

Showresultat

Kingston har fått ett underbart hem hos Cecilia, Fredrik och Rebecka i Gärds Köpinge! Tusen, tusen tack för att ni ville ha vår prins hos er!

 

 

 

 Rosa 1 år

Showresultat

Tusen tack Jimjim för att du tar hand om vår drottning !

S*Mariamores Miss Aurora, "Rosa"

RAG g, Blåsköldpaddsmaskad colourpoint

Född: 2008-02-22

Mor: Zingoalla Far: Sarais Kingfisher

Stamtavla

DNA HCM: n/n

 
Rosa-Gosa är verkligen en människokatt, hon spinner bara man tittar på henne. Lyfter man upp henne så är hon som kokt spagetti, hon fullständigt rinner genom händerna ;-o. Om det inte var för sina småröda öron skulle man lätt kunna tro att hon är en blå colorpoint, istället är hon blåsköldpadda. Hon är oerhört vacker i sin teckning, hon riktigt skimrar i cremeblått. Utifrån hennes yttre ögonvrår går det som två smala streck i creme mot örat till, och hon är oerhört grann. Hon har en fantastisk pälskvalitet, alldeles silkesmjuk och tät. Ögonfärgen är magisk och den har hon ärvt av sin far, den är utomordentligt vacker; starkt, intensivt mörkturkosblå. Rosa har haft två kullar och hennes kattungar har alla blivit superfina med superögonfärg, härliga temperament och en ragdollslapphet som är helt otrolig. Jag väljer nu att kastrera henne eftersom jag sparat två av hennes döttrar att gå vidare med. Hon har varit en exemplarisk mamma med smidiga förlossningar och det är dags att hon får lite lugn och ro och slipper gå å känna ansvar för alla bebisar här i huset, för det är det hon gör, vare sig det är hennes egna eller någon annans . Rosa är mamma till B- och D-kullen.

 

BalTassar

BalTassars bilder

Showresultat

S*Mariamores BalTassar

Rag a 21, Blå tabby colourpoint

Mor: S*Mariamores Miss Aurora

Far: E*Patriarcas Safir of Madeleine's

Stamtavla

Född: 2009-03-15

DNA HCM: N/N

BalTassar är en blå tabbycolourpointkille som är stor och tung med kraftig och tät päls som ännu är under utveckling. Han har väldigt bra ögonfärg och hans öronsättning är jättebra. Han är raggis uti tasstopparna, mer avslappnad katt med stabilare psyke får man leta efter! Han hänger som en trasa så fort han blir upplyft och han bara avgudar sin familj där han vill vara med överallt hela tiden. Han lever tillsammans med tre katter och två hundar och en massa barn och vuxna i olika åldrar. Han var perfekt som fertil hane eftersom han inte markerade inne dessvärre tog det styggt på hans kroppsmassa så det är sann glädje att se honom få tillbaka sitt hull.

 

 

  BeaTriss

BeaTriss galleri

S*Mariamores BeaTriss

RAG a 04, Blåmaskad mitted

Född 2009-03-15

Mor: S*Mariamores Miss Aurora

Far: IC ES*Patriarca Safir of Madeleines

Stamtavla

DNA HCM: n/n

BeaTriss är född här hemma hos oss. Tanken var aldrig att hon skulle stanna kvar hemma, även om det fanns en önskan då hon hade väldigt bra typ som bebis. Men, men... lite feltecknad som hon var med sin vita gräddfläck och runners så ville jag endast spara det som var perfekt!

BeaTriss såldes till ett kärleksfullt hem men när hon hade bott i sin nya familj i ca 3 och en halv månad så visade det sig att de blivit allergiska! Sorgen var stor hos familjen men självklart skulle jag ju hjälpa till med att hitta ett nytt hem till BeaTriss! När jag så fick se BeaTriss och hennes utveckling så blev jag alldeles stum. 4,5 kg vid 6½ månaders ålder, en härlig längd och tyngd i kroppen samt bra kindbredd och enorm grovlek i sin benstomme.... Nä-e... Svårt att sälja vidare!! Hon bor hos Camilla och Christian som foderkatt och där trivs hon superbra! Jag är så glad för att ni finns och för att ni så hängivet tar er an prinsessan.

BeaTriss är mamma till vår E- och J-kull och ska nu få njuta av livet som en glad pensionär. Jag är så tacksam som fått spara JamaiCat, en blå mittedtjej, ur hennes sista kull, en tjej som jag tror mycket på då hon fått det bästa ifrån  mamma och pappa .

 

S*Simbatau Isa 4 Mariamores

RAG n03, brun bicolour

Född: 2009-02-24

Mor: Catalina,

Far: S*Hvenhildas Viktor

Stamtavla

DNA HCM: n/n

Isa är en helt ljuvlig tjej som spinner och pratar enormt mycket. Hon är nyfiken och vill vara med hela tiden. När hon inte är det så gosar hon helst med brorsan Bosse. Visst är det lite märkligt att just dessa dras till varandra, de vet ju egentligen inte om att de är syskon? Men antagligen så känner de att de har samma gener och därför trivs de bäst i varandras sällskap. *eller hur*


Isa är mamma till vår G- och H-kull. Hon har gett fantastiskt fina kattungar både vad gäller temperament och ögonfärg. Vi har nu valt att fortsätta hennes linjer med dottern Himla-Maja, en otroligt läcker tjeja som fått det bästa av mamma och pappa. Pappas storlek och mammas ögon och en underbar kombination rent typmässigt .

Isa har nu flyttat till mina goa vänner Ingela och Pierre i Borås. Att vara en i mängden var inte Isas grej, det märktes när jag var och hälsade på henne. Hon har en ragdollkille att leka med och två mattar och en husse som skämmer bort henne. Dagarna som glad kastrat kan nu äntligen ta vid. Tusen tack till er Ingela och Pierre för att ni ville hjälpa både mig och Isa ur en fasansfull och tråkig situation.

S*Simbatau Isa 4 Mariamores

Isas fotogalleri

Showresultat

 

S*Hvenhildas Daisy

Rag f 04, Brunsköldpaddsmaskad mitted

Född: 2009-07-25

Mor: NL*Sundari's Kali

Far: NL*Bozidara's Diègo 4 Hvenhildas

Stamtavla

DNA HCM:n/n

Daisy är född och uppvuxen hemma hos Pia i Älvängen. Hon har ett ljuvligt temperament och en mycket charmerande paddteckning. Jag föll för henne redan när Pia la ut de första bilderna på henne på sin hemsida. När jag sedan hade varit hemma hos Pia och tittat på henne kan jag inte säga att kärleken blev mindre, hon promenerade rätt in i hjärtat på både mig och mina döttrar som var med när vi hälsade på. Tanken var att Pia skulle kommit hem och levererat Daisy men nu blev det ju inte så... Pia, kära vännen... En högre makt behövde dig tydligen mer än oss hur nu detta är möjligt... Nu har vi Daisy här hemma och jag kommer förvalta ditt arv med största respekt! Jag är så oändligt tacksam för alla de samtal vi hade om Daisy, om avel, genetik, om Idol och om allt annat. Du lämnar ett enormt tomrum efter dig som inte kan fyllas av någon annan.

Daisy är en tjej med mycket stor integritet, hon är inte sköldpadda för intet. Otroligt vacker, och hon vet om det också . Hon är mamma till vår F-, I-, K- och P-kull.

Daisys ställning i rangen var så oerhört hög så vi har därför tvingats hitta ett nytt hem till henne, ett uppdrag jag trodde skulle vara omöjligt.

Men... hos Rose-Marie i Nygård har hon fått det fantastiskt bra och hon visar upp sidor som jag inte sett på väldigt länge här hemma. Katter är helt enkelt inte flockdjur och ibland måste man tänka bort sig själv och se till kattens bästa. Jag är oerhört lyckligt lottad som fann dig Rose-Marie, jag vet att hon aldrig skulle kunna fått ett bättre och mer engagerat hem. Tusen tack ! Nu vet jag att min prinsessa är i det bästa händerna och det är balsam för själen! Här ska hon få bli gammal och älskad av sin matte och polaren Bayson, en norsk skogskatt !

 

Daisy

Daisys fotogalleri

Showresultat

ENGLISH

 

S*Frändetassens Felix

Felix bildgalleri

Showresultat

IC S*Frändetassens Felix

Rag n03 (HM), brun bicolour

Född: 2010-05-25

Mor: S*Frändetassens Caprize

Far: S*Leo Minors Ursköna Urwitz

Stamtavla

Med en look som fullkomligt "blew me off my feet" så bestämde jag mig tidigt, tidigt för att jag ville ha Felix!!  Å jag är enormt tacksam Susann för att du lät mig bli ägd av denne muffelgubbe!! Luv him to pieces!!  !! 2,2 kg vid 12 veckors ålder tycker jag verkar... lovande!! 7 kg vid 7 månader är inte heller fel och en benstomme helt utöver det vanliga! Han är otroligt grov och hans tassar.... Älskar hans otroligt kraftiga labbar!

Susann, vet du att han är BÄST??? Känns nästan lite overkligt att få vara ägd av honom, för det är just det... Han äger!!!

Felix ska nu få leva livets goda dagar efter att ha blivit pappa till mina arvtagare i familjen Mariamores. Han är en helt fantastisk katt som förtjänar att få slappna av och slippa alla trånande tjejer. Felix lever nu som glad kastrat hos familjen Paaso i Borås  !

 

Grains of Paradise

Galleri

S*Elhemas Grains of Paradise, "Bowser"

Rag d 04, röd mitted

2012-07-04 ~2015-05-07

Mor: SE*Roseberry's Tip Top Duette

Far: SE*Roseberry's Dusty Prime

 

Han fick en kort karriär som fertil hane och så blir det ibland. Man måste ta hänsyn till kattens bästa och inse att alla planer inte blir av. Grains strilade MÄNGDER och det är en stress både för honom själv och hans familj.

Tusen tack Camilla för allt du varit igenom med denna katten !

Grains dog alldeles för ung. Av vilken anledning har vi inte en aning, han var hälsan själv ända tills hans husse kom hem och hittade honom livlös innanför dörren på mattan.

Vila i frid lille gubben

 

 

S*Ninas mirakel Ophelia

RAG n 03 21, Brunmaskad tabby bicolour

Född: 2011-02-05

Mor: S*Gunbertus Violet (rag f 03)

Far: S*Ninas mirakel Dyrka Norrsken /rag a 03 21)

Stamtavla

Det här är vår underbara prinsessa Ophelia!  Hon kommer ifrån Nina i Sundsvall och hade en lång resa hem till oss i Floda. Tusen tack Uffe och Yvonné för att ni hjälpte mig få hem henne . En bruntabby bicolour? Hmm... Ja, ibland så kan jag överraska mig själv men jag blev så störtförälskad när jag fick se henne på bild! Trots att jag hade fyra bruna tabbybebisar hemma själv så var det bara något som klack till i mig, tja, ni vet hur det e !

Hon har en för mig intressant stamtavla eftersom hennes linjer inte finns i mina katter här hemma. Hon har en otroligt charmig personlighet och jisses vad hon spinner denna tösabita...

Tusen tack Nina för förtroendet. Jag är dig sååå tacksam för den här möjligheten. Hon är en helt fantastisk katt med ett underbart temperament och oerhört charmig personlighet! Å en riktig, äkta knäkatt !

Efter lite trassel i kattgruppen så bor nu Ophelia hos en fantastisk fodervärd i Lerum där hon är så älskad och trygg! Tusen tack Anethe ! Det värmer mitt hjärta oerhört att ni tar så väl hand om henne!

Ophelia är mamma till QlawDius och våra S-pojkar.

1 år och 10 månader

Ophelias galleri

Showresultat

ENGLISH

 

S*Mariamores Kajsa of Felix

Rag f 04, Brunsköldpaddsmaskad mitted

Född: 2012-03-30

Mor: S*Hvenhildas Daisy

Far: S*Frändetassens Felix

Stamtavla

Kajsa är född och uppvuxen här hemma hos oss. Hon har ett riktigt behagligt temperament och en lovande kroppsmassa. Hon har ärvt det grova av sin pappa Felix och hennes öron och profil är en perfekt kombination av två superläckra katter. Kajsa ska få följa med på lite utställningar vad det lider och det ska bli spännande att se vad hon tycker om detta och hur hon kommer utvecklas. Kajsa bor hos Camilla, Martin, Emilia och Ida som foderkatt tillsammans med pappa Felix som numer är kastrerad. Där har hon ett helt underbart hem och jag vet att hon blir så väl omhändertagen.

Tusen tack till er goaste ni för att ni erbjuder mig den här möjligheten.

Kajsa är mamma till vår R-kull.

2 år

Kajsas galleri

ENGLISH

 

Honey-Lulu

Honey-Lulus fotogalleri

ENGLISH

S*Mariamores Honey-Lulu of Felix

Rag n 03

Född: 2011-07-07

Mor: S*Simbatau Isa 4 Mariamores

Far: S*Frändetassens Felix

Stamtavla

Honey-Lulu bor en trappa ner hos mina fantastiska grannar Khristina och Micke. Hon har en fantastisk ögonfärg, jättefina kontraster och en magiskt silkig päls. Hon är en spinnig dam som är ganska kompakt i sin benstomme. Hon har ärvt mamma Isas magiska temperament och är en trygg, stabil tjej med alla tassarna på jorden. Hos Khristina och Micke heter hon Maya precis som sin syster .

 

S*Mariamores Magaskawee of Maya, "Magasali"

Rag n 04

Född: 2012-08-02

Mor: S*Mariamores Honey-Lulu of Felix

Far: S*Chorotegas Limoncello di Sorrento

Stamtavla

Så kom det en liten brun mitted... En bedårande charmig, spinnig tjej som bara var tvungen att stanna i uppfödningen  ! Maggan är född en trappa ner hos fantastiska Micke och Khristina och jag har följt henne sedan dag 1!

Hennes namn är indianskt och betyder "Graceful" vilket är precis vad hon är; strålande, behaglig och värdig!

Maggan bor i Floda hos sin fodervärd Emil och hans mamma. Rottweilern Shiva är också en god kompis och de säger att tryggare katt än så här, det är svårt att slå .

Maggans pappa Zorro:

Zorro

1 år och 3 månader

Magaskawees galleri

 

1 år

Galleri

ENGLISH

2 x BIS

1 x NOM

2 x BIV

NO*Tranquil Adonis

Rag n 04, brun mitted

Född: 2012-02-26

Mor: CH S*Angelic Whisper Janis Joplin

Far: N*Diadems Maestro Sollis

Uppfödare: Susanne Bogen, NO*Tranquil

Stamtavla

Vår älskling Adonis, Nissemannen  ! En härlig kille med ett underbart uttryck. Lugn och fin och oerhört gosig.

På sin allra första utställning i Bergen blev han BEST IN SHOW både lördag och söndag. Nu håller vi tummarna för att vi ska fortsätta göra gammelmor stolt ! Vi hoppas bara han ska komma över sin extrema åksjuka nu när han blivit kastrat. Han har varit en fasa att ha med sig i bilen för han har spytt och bajsat ner sig och kissat och hyperventilerat och nästan svimmat bara vi kommit till Lerum, 8 km...

Adonis har varit en fantastisk avelshane som gett oss jättefina bebisar, både hemma hos oss och hos våra vänner. Han har inte varit särskilt stressad i sin fertilitet, knappt revirmarkerat och trind som en köttbulle. Han är nu kastrerad och ska äntligen få njuta av livets lata och glada dagar. Hos Carin och hennes familj i Lidköping är han KUNG! Så tacksam för att vi hittade varandra Carin, Nisse och Susanne oxå !

 

S*Mariamores Ronja of Adonis

RAG f 03, Brun sköldpaddsmaskad bicolour

Född: 2013-08-17

Mor: S*Mariamores Kajsa of Felix

Far: NO*Tranquil Adonis

Stamtavla

Söta, underbara lilla Ronja hade aldrig något val. Med den teckningen och med det temperamentet var det självklart att hon blir kvar i Mariamoresfamiljen.  Mild som en morgon, cool som en ragdoll och vacker som en dag så fanns inget annat alternativ. Ronja är resultatet av en målmedveten planering med både mamma, morfar och mormor och pappa och att det kunde bli så här bra var över förväntan.

Ronja, Ronja, Ronja  ... Hon har utvecklats till en fantastiskt vacker ragdollfröken, härlig storlek, härliga längder och en fantastiskt silkig päls som toppas av en enorm plym till svans.  Tusen tack flickorna Sjöstrand för att ni tagit så otroligt god hand om henne !

 Jaja, nu blev det inte som man tänkte. Ronja ville inte bli avelskatt hemma hos mig och då var det bättre att få flytta hem till mamma Camilla igen, där kommer hon bli omhuldad och älskad till smulor !

1 år och 3 månader
Galleri

 

CH S*Mariamores JamaiCat of Felix, "Majken"

Rag a 04

Född: 2011-07-19

Mor: S*Mariamores BeaTriss

Far: S*Frändetassens Felix

Stamtavla

JamaiCat är tredje generationen Mariamores och hon hade en look redan i tidig ålder som var svår att motstå. Hon ser ut att få fin bredd mellan öronen, bra höjd i pannan och en ögonfärg och ögonform som jag tycker är superduper!! Det ska bli så spännande att följa hennes utveckling eftersom hon i sanning är en äkta Mariamores !

Vid 6 månader vägde hon in på 3,8 kg vilket jag tycker bådar gott för framtiden. Hon har rejäl benstomme och en underbar slapphet i kroppen. Hon slappnar av fullständigt när man hanterar henne, en blick på henne och hon spinner. Ja, sannerligen, jag är full av förväntan över hennes utveckling !!

Majken har blivit en stor tung dam med god aptit visserligen. Med en mamma på över 5 kg och en pappa på nära åtta så kan Majken stoltsera inte bara med många kg, 5,5 kg vid 8 månader utan även med en enormt grov benstomme... Ibland måste jag bara titta under svansen för att kontrollera att hon inte är en han ! Underbart kall silkig päls, härlig panna, profil och öronsättning och ett temperament att dö för så är hon absolut min stora stolthet här hemma !

Nu blir inte allt som man planerar och trots idoga försök med fem oilka grabbar har Majken aldrig lyckats bli dräktig. Hon ska nu få njuta av livet som musjägare med lite utevaro på en gård här i Floda. Jag tror dock att hon kommer lyckas bättre som fågelskådare !

131102

Jamaicas galleri

ENGLISH

 

S*Mariamores Primrose Everdeen, "Doris"

BSH ns 11, Brittiskt korthår, svartsilver shaded

Född: 2016-04-14

Mor: WCF*Dutchess Breath of Life

Far: Nicholas Moon Sissi*CZ

Uppfödare: Maria Brandin, jag själv 

 

Stamtavla

Denna lilla prinsessan är född hemma hos oss och kommer bo hos fantastiska fodervärdar där hon förhoppningsvis kommer bli en del av vårt framtida avelsprogram. Ända sedan hon var en liten skrutt så har hon krupit längre och längre in i hjärtat och helst vill man ju behålla alla. Eftersom hon är korthår och det inte är vår inriktning så var vi i valet och kvalet med hur vi skulle göra. Det finns begränsade möjligheter att spara alla katter här hemma så denna tösabiten har fått ett fantastiskt hem med sin styvbror S*Mariamores Zlatan of Vallaton 

Doris fick en kull, Holmgrenskullen och ska nu få dra sig tillbaka som en glad kastrat hos sina underbara fodervärdar. Tusen tack familjen Holmgrens för ett fantastiskt arbete med en helt fantastisk kull. Och Doris, du var en FANTASTISK mamma 

 

170805
Galleri

Utställningsmeriter:

1 x Ex 1 i klass 12