diplomeringslogo_webb

Diplomerad uppfödare i SVERAK sedan 2009.

Har du frågor eller bara vill komma i kontakt med mig kan du skicka ett mail från formuläret nedan.

If you want to get in contact with us, feel free to use the form below.
   

 

Beautiful Pearl Gisella

BLH ny 21 33, Svartgolden agouti maskad

Född: 2016-11-06

Mor: CH Sweet Fun Lily Chérie

Far: IC Beautiful Pearl Amigo

Uppfödare: Anita van Rooy, Beautiful Pearl

Stamtavla

Gisella, vilken dröm hon är... Så vacker att se på så man får ont i ögonen och med en otroligt stark typ. Jag kom i kontakt med Anita samma år som Måns Zelmerlöv vann melodifestivalen och kände med en gång att detta var en härlig person. Ibland är det nästan viktigare att klicka med uppfödare än med katt. Väntan på den perfekta kattflickan till mitt katteri har varit lång och när det till sist blev Gisella var jag överlycklig. Jag var på besök hos Anita i november 2016 och känslan av att ha träffat henne och fått ta del av hennes gästfrihet och se hennes helt underbara katter var helt enorm. Jag hade den stora lyckan att få min lilla prinsessa direktlevererad till dörren av Anita och hennes man Ludo. Helt otroligt.   Anita är en av mina bästa och närmaste vänner även om hon inte bor geografiskt nära mig och jag är så oerhört tacksam att jag fått ta del av hennes avelsarbete.

Gisella är en lite försiktig dam som inte kastar sig i knät på en men när hon får sin egentid med oss människor finns det inget mysigare än att se hur hon älskar sin stund i solen, hon vet knappt till sig hur hon ska få ut mesta möjliga mys. Otroligt vänlig i sin natur, härlig substans i kroppen med en perfekt kombination av storlek, kompakthet och en underbar bredd. Hennes utveckling är bara WOW! Fantastisk i sin typ, i pälskvalitet och med helt rätt brittegenskaper.

Gisella är väldigt ranglåg i vår flock och skulle behöva hitta ett nytt hem tillsammans med en kastrerad hankatt eller alldeles själv. Jag har en önskan om att få ta en kull till med henne och min Nittsjöns Corleone och om du kan tänka dig att vara fodervärd åt oss övergår Gisella i er ägo mot erbetskostnad för att vara fodervärd.

Thank you som much Anita, both you and my Beautiful Pearls are my big loves

170918
Galleri

 

Ibland kan det hända att våra katter slutar trivas i varandras sällskap, då är det jätteviktigt att vi lyckas hitta dem ett nytt för-alltid-hem där de kan få den plats och det gos de förtjänar. Katter är inga flockdjur och kan inte vara för många. Just nu har vi frid i vår kattgrupp men detta kan komma att förändras vid tex kastrering av någon avelskatt eller då man plockar in nya katter i sin avelsverksamhet.

 

semester

Kontakt: Maria Brandin, Tel: 0704-82 25 06, Mail: mariamoresragdoll@gmail.com

 

Beautiful Pearl Gwenny

BLH ay 11, Blå golden shaded

Född: 2016-11-06

Mor: CH Sweet Fun Lily Chérie

Far: IC Beautiful Pearl Amigo

Uppfödare: Anita van Rooy, Beautiful Pearl

Stamtavla

Gwenny är, precis som Gisella, en riktig drömkatt. Stark i sin typ, bra storlek och ett underbart temperament. Gwenny är precis som Grace, en "på-köpet-katt", som inte var planerad ifrån början men som blev en trevlig överraskning. Jag har träffat Gwennys storebror Choupette, som har samma föräldrar, och är helt bedårad av hans färg och hans enormt gröna ögon. Han har perfekt brittstorlek och en typ som man bara drömmer om. Gwenny är en liten mini-Choupette och jag är så spänd över att se hur hon kommer att utvecklas. Blå golden shaded är fortfarande ganska ovanliga så jag är så stolt över att få ta del av henne och hennes stamtavla i min framtida avel.

Gwenny är en framåt tjej som håller sig framme och gärna smyger omkring runt benen och fötterna och spinner så fort man tittar på henne. Hon är ett riktigt busfrö men på ett charmigt brittsätt. Den här tösen har verkligen stulit mitt hjärta på alla sätt. Jag älskar verkligen hur hon utvecklas, stora kraftiga tassar och härligt cobby i sin typ. Hennes päls är fantastiskt lättskött och tovar nästan aldrig, hennes tipping är jämn och fin, precis som den ska vara och hela hennes uppenbarelse är så "britt" .

Gwenny har haft två kullar hemma hos oss, Crossfirekullen och del två i Sagan om Ringen-triologin och där har hennes blågoldenpointade dotter Pixie från första kullen och Arwen ifrån andra kullen fått stanna kvar i vår familj.

Thank you Anita, she is a dream in every way  !

Gwenny
Galleri

 

 

GWENNY SÖKER NYTT HEM  !

Vid flytt är hon chippad, kastrerad, vaccinerad, besiktigad!

Självklart har hon stamtavla och hon kommer fortsatt vara försäkrad av sin nya ägare och få sina årliga vaccinationer.

Skicka gärna ett mail eller använd kontaktformuläret till vänster på sidan.