diplomeringslogo_webb

Diplomerad uppfödare i SVERAK sedan 2009.

Kontakta mig

Har du frågor eller bara vill komma i kontakt med mig kan du skicka ett mail från formuläret nedan.

If you want to get in contact with us, feel free to use the form below.
   

 

Kontakt: Maria Brandin, Tel: 0704-82 25 06, Mail: mariamoresragdoll@gmail.com

 

S*Mariamores Vidar Gullefluff

BLH ny 21 33, brungoldenagoutimaskad

Född: 2020-05-27

Mamma: Greta von den kleinen Hexen

Pappa: Narcisio Diamond Dust*PL

Uppfödare: Maria Brandin, Jag själv 

Stamtavla

Vidar, Vidar, älskade hjärtekatten. Denna killen såldes till sällskap men visade sig hamnat helt fel så han köptes tillbaka när han var ca 10 månader gammal. Tanken var att låta honom landa innan jakten efter ett nytt hem startade. Men... Efter att han varit hemma i en vecka kändes det som ett oerhört tungt beslut att ta, en sådan här vacker och oerhört gosig katt får man bara en gång i livet. Om jag hade sparat någon hane i kullen så hade det varit han och det måste vara ödet som sa att nu ska han stanna här och så kommer det bli. Han kommer få framhärda alla sina dagar hemma hos oss i Mariamores. Han är en oerhört tillgiven och trevlig katt och framför allt, hans stamtavla är ganska unik och han är dessutom oerhört snygg också. Bra storlek, och ett fantastiskt temperament. Han är verkligen berättelsen om den fula ankungen som blev en vacker svan.

Vidar är för tillfället chippad och vi räknar med att han kommer vara fertil i början av sommaren 2022. Han kan komma att lånas ut men endast till honor som är silver och golden.

10 månader

Galleri

 

Nittsjöns Viserion, "Dennis"

BSH ny 11, svartgoldentippad

Född: 2020-11-14

Mamma: PurrfectSilverpoint Alice

Pappa: Shakir of Miou d'Or

Stamtavla

Uppfödare: Anna Sartor, Nittsjöns

Dennis är en av våra hanar här i kattfarmen. Inte långhår men ett korthår, förvånande nog. Han har perfekt tippning och kommer vara ett jättefint tillskott inför framtiden. 

Han är en stor och kraftig kille som fortfarande är under utveckling. Han är väldigt social men går absolut inte att bära, det avskyr han verkligen men det gör inget så länge han gillar att bli klappad och gosad med. Just att han inte går att lyfta och bära gör att han inte kommer ställas ut för han är otroligt snygg och hade nog lyckats bra på utställning.

Han bär både på colourpoint, dilution och choklad. Men inte på långhår  , vilket hans första kull har visat.

Just nu är han chippad. Han lånas ut men endast till honor som är golden eller silver. Vi räknar med att han fertil hösten/vintern 2022.

 

1,5 år

Galleri