S*Simbatau Isa 4 Mariamores

RAG n03, brun bicolour

Född: 2009-02-24

Mor: Catalina,

Far: S*Hvenhildas Viktor

Stamtavla

DNA HCM: n/n

Isa är en helt ljuvlig tjej som spinner och pratar enormt mycket. Hon är nyfiken och vill vara med hela tiden. När hon inte är det så gosar hon helst med brorsan Bosse. Visst är det lite märkligt att just dessa dras till varandra, de vet ju egentligen inte om att de är syskon? Men antagligen så känner de att de har samma gener och därför trivs de bäst i varandras sällskap. *eller hur*


Isa är mamma till vår G- och H-kull. Hon har gett fantastiskt fina kattungar både vad gäller temperament och ögonfärg. Vi har nu valt att fortsätta hennes linjer med dottern Himla-Maja, en otroligt läcker tjeja som fått det bästa av mamma och pappa. Pappas storlek och mammas ögon och en underbar kombination rent typmässigt  .

Isa har nu flyttat till mina goa vänner Ingela och Pierre i Borås. Att vara en i mängden var inte Isas grej, det märktes när jag var och hälsade på henne. Hon har en ragdollkille att leka med och två mattar och en husse som skämmer bort henne. Dagarna som glad kastrat kan nu äntligen ta vid. Tusen tack till er Ingela och Pierre för att ni ville hjälpa både mig och Isa ur en fasansfull och tråkig situation.

S*Simbatau Isa 4 Mariamores

Isas fotogalleri

Showresultat