S*Hvenhildas Daisy

Rag f 04, Brunsköldpaddsmaskad mitted

Född: 2009-07-25

Mor: NL*Sundari's Kali

Far: NL*Bozidara's Diègo 4 Hvenhildas

Stamtavla

DNA HCM:n/n

Daisy är född och uppvuxen hemma hos Pia i Älvängen. Hon har ett ljuvligt temperament och en mycket charmerande paddteckning. Jag föll för henne redan när Pia la ut de första bilderna på henne på sin hemsida. När jag sedan hade varit hemma hos Pia och tittat på henne kan jag inte säga att kärleken blev mindre, hon promenerade rätt in i hjärtat på både mig och mina döttrar som var med när vi hälsade på. Tanken var att Pia skulle kommit hem och levererat Daisy men nu blev det ju inte så... Pia, kära vännen... En högre makt behövde dig tydligen mer än oss hur nu detta är möjligt... Nu har vi Daisy här hemma och jag kommer förvalta ditt arv med största respekt! Jag är så oändligt tacksam för alla de samtal vi hade om Daisy, om avel, genetik, om Idol och om allt annat. Du lämnar ett enormt tomrum efter dig som inte kan fyllas av någon annan.

Daisy är en tjej med mycket stor integritet, hon är inte sköldpadda för intet. Otroligt vacker, och hon vet om det också  . Hon är mamma till vår F-, I-, K- och P-kull.

Daisys ställning i rang var så oerhört hög så vi har därför tvingats hitta ett nytt hem till henne, ett uppdrag jag trodde skulle vara omöjligt.

Men... hos Rose-Marie i Nygård har hon fått det fantastiskt bra och hon visar upp sidor som jag inte sett på väldigt länge här hemma. Katter är helt enkelt inte flockdjur och ibland måste man tänka bort sig själv och se till kattens bästa. Jag är oerhört lyckligt lottad som fann dig Rose-Marie, jag vet att hon aldrig skulle kunna fått ett bättre och mer engagerat hem. Tusen tack  ! Nu vet jag att min prinsessa är i det bästa händerna och det är balsam för själen! Här ska hon få bli gammal och älskad av sin matte och polaren Bayson, en norsk skogkatt  !

 

Daisy

Daisys fotogalleri

Showresultat

ENGLISH