BeaTriss

BeaTriss galleri

S*Mariamores BeaTriss

RAG a 04, Blåmaskad mitted

Född 2009-03-15

Mor: S*Mariamores Miss Aurora

Far: IC ES*Patriarca Safir of Madeleines

Stamtavla

DNA HCM: n/n

BeaTriss är född här hemma hos oss. Tanken var aldrig att hon skulle stanna kvar hemma, även om det fanns en önskan då hon hade väldigt bra typ som bebis. Men, men... lite feltecknad som hon var med sin vita gräddfläck och runners så ville jag endast spara det som var perfekt!

BeaTriss såldes till ett kärleksfullt hem men när hon hade bott i sin nya familj i ca 3 och en halv månad så visade det sig att de blivit allergiska! Sorgen var stor hos familjen men självklart skulle jag ju hjälpa till med att hitta ett nytt hem till BeaTriss! När jag så fick se BeaTriss och hennes utveckling så blev jag alldeles stum. 4,5 kg vid 6½ månaders ålder, en härlig längd och tyngd i kroppen samt bra kindbredd och enorm grovlek i sin benstomme.... Nä-e... Svårt att sälja vidare!! Hon bor hos Camilla och Christian som foderkatt och där trivs hon superbra! Jag är så glad för att ni finns och för att ni så hängivet tar er an prinsessan.

BeaTriss är mamma till vår E- och J-kull och ska nu få njuta av livet som en glad pensionär. Jag är så tacksam som fått spara JamaiCat, en blå mittedtjej, ur hennes sista kull, en tjej som jag tror mycket på då hon fått det bästa ifrån  mamma och pappa  .