CH S*Mariamores JamaiCat of Felix, "Majken"

Rag a 04

Född: 2011-07-19

Mor: S*Mariamores BeaTriss

Far: S*Frändetassens Felix

Stamtavla

JamaiCat är tredje generationen Mariamores och hon hade en look redan i tidig ålder som var svår att motstå. Hon ser ut att få fin bredd mellan öronen, bra höjd i pannan och en ögonfärg och ögonform som jag tycker är superduper!! Det ska bli så spännande att följa hennes utveckling eftersom hon i sanning är en äkta Mariamores !

Vid 6 månader vägde hon in på 3,8 kg vilket jag tycker bådar gott för framtiden. Hon har rejäl benstomme och en underbar slapphet i kroppen. Hon slappnar av fullständigt när man hanterar henne, en blick på henne och hon spinner. Ja, sannerligen, jag är full av förväntan över hennes utveckling  !!

Majken har blivit en stor tung dam med god aptit visserligen. Med en mamma på över 5 kg och en pappa på nära åtta så kan Majken stoltsera inte bara med många kg, 5,5 kg vid 8 månader utan även med en enormt grov benstomme... Ibland måste jag bara titta under svansen för att kontrollera att hon inte är en han  ! Underbart kall silkig päls, härlig panna, profil och öronsättning och ett temperament att dö för så är hon absolut min stora stolthet här hemma  !

Nu blir inte allt som man planerar och trots idoga försök med fem oilka grabbar har Majken aldrig lyckats bli dräktig. Hon ska nu få njuta av livet som musjägare med lite utevaro på en gård här i Floda. Jag tror dock att hon kommer lyckas bättre som fågelskådare  !

131102

Jamaicas galleri

ENGLISH