Beautiful Pearl Gwenny

BLH ay 11, Blågolden tippad

Född: 2016-11-06

Mor: CH Sweet Fun Lily Chérie, BLH ay 21 33

Far: IC Beautiful Pearl Amigo, BLH ny 11

Uppfödare: Anita van Rooy, Beautiful Pearl

Stamtavla

HCM, HD ua

PKD neg

Gwenny är, precis som Gisella, en riktig drömkatt. Stark i sin typ, bra storlek och ett underbart temperament. Gwenny är precis som Grace, en "på-köpet-katt", som inte var planerad ifrån början men som blev en trevlig överraskning. Jag har träffat Gwennys storebror Choupette, som har samma föräldrar, och är helt bedårad av hans färg och hans enormt gröna ögon. Han har perfekt brittstorlek och en typ som man bara drömmer om. Gwenny är en liten mini-Choupette och jag är så spänd över att se hur hon kommer att utvecklas. Blå golden shaded är fortfarande ganska ovanliga så jag är så stolt över att få ta del av henne och hennes stamtavla i min framtida avel.

Gwenny är en framåt tjej som håller sig framme och gärna smyger omkring runt benen och fötterna och spinner så fort man tittar på henne. Hon är ett riktigt busfrö men på ett charmigt brittsätt. Den här tösen har verkligen stulit mitt hjärta på alla sätt. Jag älskar verkligen hur hon utvecklas, stora kraftiga tassar och härligt cobby i sin typ. Hennes päls är fantastiskt lättskött och tovar nästan aldrig, hennes tipping är jämn och fin, precis som den ska vara och hela hennes uppenbarelse är så "britt" .

Gwenny är en fantastisk mamma som njuter av sina älskade små bebisar, hon har gett oss fantastiskt vackra och rastypiska långhårsbritter. Om livet som en i mängden i ett mindre katteri tycker hon inte. Hon trivs allra bäst när hon får egentid med sin matte, då är det ingen hejd på hur mycket kärlek och gos hon kräver, hon är en helt fantastisk och tillgiven katt. Vi skulle vilja att hon hittar ett eget hem tillsammans med sin syster Gisella någon gång i slutet av 2021 när alla kattungar flyttat och kastrering och besiktning är klar. 

Thank you Anita, she is a dream in every way  !

Gwenny

Galleri